jueves, 11 de julio de 2013

PERIODISTES

Estaria bé, encara que fora per una puñetera vegada, que els periodistes esportius que van publicar que Guardiola no va visitar a Tito Vilanova a Ney York durant el tractament de la seva malaltia, demanessin perdó i si anessin a les seves cases o, en defecte d'això, es dediquessin a la poda d'arbres fruiters. No obstant això, seguiran fent allò que millor fa; el major dels ridículs.

No hi ha pitjor encego que el que no vol veure i els plumillas que es dediquen a la informació esportiva són dolents de solemnitat. Una colla de cretinos al mateix nivell que aquests historiadors que afirmen que Catalunya va ser una vegada un país independent en algun moment de la seva història. A més de la seva incapacitat manifesta per dir la veritat, el periodista esportiu típic sol ser incult i groller. Mirin a Punto y Pelota

Guardiola ha parlat i, com sempre, ho ha deixat perfectament clar. Només va demanar a l'impresentable de Rosell que li deixés en pau, però va ser massa i va haver d'usar la malaltia del que fos el segon del nou entrenador del Bayern per atacar-li. 

Rosell és el major trompellot que ha passat pel Camp Nou sense cap gènere de dubtes. És ruin i usa el club pels seus cuitas personals. En companyia d'un altre inútil com Zubizarreta, van canviar la publicitat d'Unicef per la de Qatar, un país on no es respecta els drets humans, àrab, per descomptat. No va renovar a Abidal i s'està carregant la pedrera a passos engegantits. Fins ara ha viscut de les rendes del millor club esportiu mundial de la història, però mentre més temps passi dirigint-ho, pitjor serà per al F.C Barcelona.

Desconec que Escoles de subnormales profunds acudeixen els mitjans de comunicació per triar als seus periodistes esportius. El que sí sé és que des de la marxa de José María García, tot és un desert informatiu; chascarrillos, notícies falses i molt baix nivell. Sí, haurien de demanar perdó i marxar-se amb la música a una altra part.

Sergio Calle Llorens

No hay comentarios:

Publicar un comentario